Freescale în România


Freescale Semiconductor România şi-a început activitatea în aprilie 2000, cu cinci angajaţi. Freescale România a creat un centru de excelenţă tehnică în cercetarea şi dezvoltarea de software cu peste 300 de angajaţi, ingineri şi specialişti servicii clienţi.

Misiunea noastră - „Misiunea noastră este de a asigura succesul clienţilor noştri globali prin crearea și livrarea de produse şi servicii software de cea mai înaltă clasă pentru platformele Freescale.”

Freescale Semiconductor România este unul dintre cele mai importante centre de excelenţă tehnică, lider în inovare în regiunea EMEA - Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Centrul de dezvoltare software din România generează concepte şi soluţii patentabile pentru tehnologii care contribuie la dezvoltarea continuă a portofoliului de soluții Freescale care adresează o varietate de segmente ale pieței de semiconductoare.

Freescale in Romania

Organizaţiile Freescale Semiconductor reprezentate în România sunt: Digital Networking Product Group (Software R&D şi Developer Technologies), Automotive Microcontrollers & Connectivity, din care fac parte grupurile Automotive MCU şi Microcontrollers Connectivity şi Supply Chain Operations - Order Management EMEA.

Priorităţile Freescale în zona de cercetare şi dezvoltare din România includ aplicaţii pentru echipamente de telecomunicaţii pentru reţele wireless şi wireline, prelucrare de semnal pentru staţii de bază wireless, aplicaţii de securitate în reţele, soluţii de conectivitate low-power, profile şi aplicaţii ZigBee, dezvoltare din domeniul AUTOSAR, produse de dezvoltare integrate (debugger, compiler şi analiză de performanţă) pentru procesoarele companiei.

Să lucrezi cu tehnologii noi înseamnă că există oportunităţi enorme pentru inovare, iar echipa noastră răspunde cu soluţii de ultimă generaţie provocărilor date de clienţii noştri. Acesta este un fapt dovedit de numărul impresionant al propunerilor de patente emise de centrul de design Freescale România.

Freescale România este certificată cu ISO 9001:2008 şi membru activ al Camerei Americane de Comerţ (AmCham) şi al Asociaţiei Naţionale a Industriei Software (ANIS).

Training-uri şi evenimente

Mai multe informaţii

 • Forma juridică:
  Societate comercială cu răspundere limitată
  Adresă:
  Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 45,
  Tati Center, Etaj 1-10, Sector 5,
  Cod Poştal 050881, Bucureşti
  Reg. Com: J40/5082/01.07.1997
  CUI: 9582573
  Telefon: 021-305.24.00
  Fax: 021-305.20.00